NAJPOPULARNIJA RASHLADNA REŠENJA

Naše rashladne jedinice su napravljene da obezbede efikasnost pouzdanost i energije za sve vrste komercijalnih aplikacija - od malih do velikih.
Tehnologija rekuperaciji toplote i inverter značajno smanjuju troškove električne energije. Daikin frižideri smatraju se najboljim rešenjima za komercijalno hlađenje. Oni su do 50% više energetski efikasni od drugih uređaja. Ova visoka efikasnost automatski obezbeđuje brz povrat investicija.
Daikin rashladni uređaji zadovoljavaju najnovijepropise u vezi sa freonom (F-Gas). Ugradnjom najnovije tehnologije, naši rashladni uređaji smanjuju svoj sveukupni ekvivalentni uticaj na globalno zagrevanje (Total Equivalent Warming Impact (TEWI)), da bi ostvarili veću energetsku efikasnost i smanjili karbonski otisak.
ZEAS kompresiono-kondenzacioni agregat
ZEAS kompresiono-kondenzacioni agregat
Za komercijalnu rashladu. Kompresiono-kondenzacioni agregat sa inverterom na jednosmernu struju. Smanjuje energetsku potrošnju za do 10-35% u poređenju sa neinverterskom rashladnom tehnologijom. Mala površina osnove i jednostavna montaža spoljašnjih i unutrašnjih jedinica. Mogućnost inteligentne kontrole. Usavršena tehnologija i konfiguracija ostvaruju tihi rad. 
Konveni Pak
Konveni Pak
Za male i velike komercijalne primene u cilju rashlade, zamrzavanja, komfornog hlađenja i komfornog grejanja. Tehnologija sa inverterom na jednosmernu struju i tehnologija rekuperacije. Smanjuje energetsku potrošnju za do 50% u poređenju sa neinverterskom tehnologijom. Modularni dizajn omogućuje fleksibilnu montažu kako u malim, tako i u velikim komercijalnim prostorima. Usavršena tehnologija i konfiguracija ostvaruju tihi rad.