ENERGIJSKO EFIKASNi rešenja za klimatizaciju
Naša rešenja za klimatizaciju imaju najveću energetsku efikasnost na tržištu. Nudimo Vam kompletno rešenje, pružajući izuzetan komfor, bez uticaja na troškove energije zahvaljujući našoj inverterskoj tehnologiji.
Inverter Daikin

Inverterska tehnologija DAIKIN 

Naš patentirani inverter koristi tehnologiju koja zahvaljujući efikasnoj kontroli brzine motora smanjuje potrošnju energije i izbjegava gubitak energije u klima uređaju. Umesto nepotrebne potrošnje energije za često zaustavljanje i pokretanje motora, pretvarač prilagođava brzinu motora tako da radi kontinuirano, ali efikasnije. Naša inverter tehnologija smanjuje potrošnju do 30%.

Izuzetan dizajn

Zahvaljujući velikom izboru uređaja i opcija dizajna, nudimo tehniku koja se uklapa u vaš enterijer.
Дизайн внутреннего блока кондиционера DAIKIN
Кондиционеры DAIKIN URURU SARARA в Черногории

Fleksibilna konfiguracija

Od split sistema (jedne spoljašnje jedinice - jedne unutrašnje jedinice) do višestrukog višespitnog sistema (jedna spoljašnja jedinica i do 9 unutrašnjih jedinica različitih konfiguracija).
NAŠI NAJBOLJI SAVREMENI KUĆni klima uređaji
Nudimo vam najširi izbor sistema za hlađenje invertora u vašem domu sa maksimalnom efikasnošću.
FTXM-M
FTXM-M

Za grejanje, hlađenje, prečišćavanje vazduha. Energetska efikasnost A +++. Stvoren u Evropskoj uniji za evropsko tržište


оd 975 еura
Daikin Emura
Daikin Emura

Za grejanje, hlađenje, prečišćavanje vazduha. Energetska efikasnost А+++.   Međunarodno priznanje dizajna.

оd 1162 еura
Nexura
Nexura
Parapetni uređaj sa pločom koja zrači toplotu. Onlajn kontroler (opcija). Kakva tišina!Vrednost sezonske efikasnosti do koeficijenta A++ pri hlađenju i grejanjuToplota koja zrači. 
оd 1600 еura
Ururu Sarara
Ururu Sarara
Ne samo klima uređaj! Jedinstveni širom svetu kompleksni uređaj za grejanje, hlađenje, sušenje, ventilaciju i prečišćavanje vazduha. Energetska efikasnost A+++. 
оd 2 350 еura
KOMFOR ZA VAŠ POSLOVNI OBJEKT POD KONTROLOM
Imamo pravo klimatsko rešenje za vaše kancelarije i velike poslovne objekte. Stvorite idealnu klimu za svoje kupce.
Кондиционеры DAIKIN для торговых объектов, магазинов, бутиков в Черногории

Trgovina na malo prehrambenim i neprehrambenim proizvodima

Korisnici koji se osećaju prijatno će ostati duži i potrošiti više novca u vašu prodavnicu. Znamo da je postizanje idealne klime i održavanje kontrolisanih troškova energije glavni elementi prosperiteta vašeg poslovanja. Vaši proizvodi su isto toliko važni i za vaše kupce. Bez ovoga, kao ni sa jednim drugim, vaše poslovanje neće preživeti. Naša rešenja za uštedu energije i preciznu tehnologiju kontrole klime su osmišljeni kako bi osigurali zadovoljstvo vaše hrane i kupaca.

Inteligentna klimatska kontrola hotela

 Naš jedinstveni sistem upravljanja pametnim karticama smanjuje potrošnju energije, ali ne i udobnost vaših gostiju. Kada gost ulazi u svoju hotelsku sobu, odlazi ili otvori i zatvara prozor, kartica za pametno otključavanje automatski priča Daikin uređajima da isključe klima uređaj ili grejanje.
Интеллектуальное управление климатическим оборудованием DAIKIN
DAIKIN Bluevolution в Черногории

Bluevolution 

Zahvaljujući Bluevolution proizvodima, Daikin je dostigao potpuno novi nivo komfora. Uz pomoć novog rashladnog sredstva, R-32 je uspio povećati energetsku efikasnost na nivou A +++, kako u režimu grijanja, tako iu režimu hlađenja.
OD MALIH KANCELARIJA DO VELIKIH VEŠTINA
Bez obzira na to da li veliki ili mali projekat, nudimo grejna i rashladna rješenja koja su pogodna za vaš objekat. Pronađite savršeno rešenje tako što ćete izabrati veličinu ili zahteve vašeg objekta.
Sky Air
Sky Air
Butici, male prodavnice, mali hoteli. Idealno za manje prostore. Individualna kontrola za svaki uređaj. 
оd 2 511 еura
VRV 
VRV 
 Maloprodaja, hoteli srednje veličine. Idealno za male i srednje prostore. Fleksibilna montaža zadovoljava sve potrebe unutrašnje klime. Kontrolišite svoje uređaje ili centralno ili pojedinačno.
Cijena po upitu
intelektualno upravljanje 
intelektualno upravljanje 
 Inteligentno upravljanje za sve prostore. Kontrolišite svoju klimu sa bilo kog mesta, u bilo kom trenutku.Odlučite se između centralnog ili lokalnog upravljanja sistemom - programi za podešavanje parametara programatoraSvedite vašu potrošnju energije na optimum uz pomoć naših alatki za kontrolu energetske potrošnjeJednostavna integracija sa opremom drugih proizvođača.
оd 28 еura